2007-07-23

Äntligen, "salt & vinegar"-chips


Chips är inte riktigt min grej, jag äter ett par tre stycken, sen är jag nöjd. Förutom om det rör sig om de där med salt och vinägersmak. Helt oemotståndliga. Tyvärr går de inte att få tag på längre i Sverige.
Tills nu. Jag hittade webbshoppen English Shop som tydligen har "riktiga" butiker i Stockholm och Göteborg. I deras webbutbud har de salt&vinegar crisps från Hula Hoops, Kettle chips, McCoys, Pringles och Walkers. Jag beställde de sistnämnda som tyvärr var slut på lagret. De ringde hem(!) och talade om att det tyvärr skulle ta 2 veckor innan jag kunde få min leverans. Sådan service gillar jag. Paketet med påsarna på bilden kom idag och nu ska det muras ...
Priset går inte att klaga på heller, det kostade 100:- för 18 småpåsar inkl. frakt.

3 kommentar(er):

Robert sa...

Jag var smått beroende av dom där vinägerchipsen när dom fortfarande fanns att få tag på. Blev rejält sugen nu :-P

Windy sa...

En liten korrigering. Frakten blev 40:- vilket innebär att det kostade totalt 140:- för 18 småpåsar walkers-chips. "rätt ska va rätt"

Sandra sa...

Underbart! Tack för tipset! Jag måste genast kolla upp webshopen. Hittade Walkers Salt and Vinegar på Gray's i Malmö efter idogt letande. Tydligen är det ett företag där som importerar själva. Men jag kan ju inte åka dit och handla när jag blir sugen....Jag bor ju i Stockholm. Det är synd och skam att de ska vara så svåra att få tag på!