2007-07-12

Strand hotell i Arild

Ok, här kommer ett intressant inlägg om vad jag åt till middag igår.
Jag och Malin åkte till Strand Hotell i Arild, grått men vackert.
Här en snabb Arildsbild innan jag hoppar till det intressanta, maten.Så, jag började med "Skagen" med räkor, majonäs, löjrom, dill, citron och rostat bröd med en 1664 till. Fräscht och löjligt gott.

Till varmrätt blev det Stekt Havskatt med potatis och nya rödbetor i citron, sardell och gräslöksmarinad. Det var nog det godaste jag ätit sen det ölkokta fläsklägget i vintras.
Efterrätt blev det också, på ren vilja, en fin-fin björnbärsglass semi-freddo med mandelbiscotti. En dubbel espresso på det och jag kände mig som den kung jag alltid tyckt jag borde vara.


I källaren på hotellet finns också en rejäl pub med Newcastle Brown Ale på fat.

Lite guldkant i vardagen alltså. Och idag börjar Landskronakarnevalen.

4 kommentar(er):

Martina S Bach sa...

Kära Jonas!

Jag är ordentligt avundsjuk på er Arildstripp. Dra iväg sådär bara ni två och njuta av natur, hav, öl, varandra och möjligheten att bara vara utan en massa måsten. Sen är ju gott käk aldrig fel... :-)

Stora kramar Martina

Arildstrandlover sa...

Man blir så glad! Vi besöker årligen Strand Hotel i Arild. Ett underbart ställe, köket, rummen, i all sin ämabla enkelhet, och så marknadsför dom ju detta fantastiska Bernardöl. Personalen, bara ett stort och varmt HJÄRTA till dom. Kajsa och Greger

Anonym sa...

Vilket rum rekommenderar ni för en romantisk weekend på Strand Hotell i Arild?

Windy sa...

Helt klart det vi hade, rakt över ingången, med den stora balkongen.