2007-07-10

Smart som få

IQ-test kan man lita på. De talar, som alla vet, om hela sanningen.
Speciellt IQ-test i den seriösa tidningen Illustrerad Vetenskap. Det är därför med stor tillfredsställelse jag kan redovisa mitt resultat i deras IQ-test.


139 alltså, jodå ... Smartare än både Alex Schulman, Emma Gray Munthe, Henrik Larsson och xrob. :)

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentar(er):

modern urban crime environment sa...

139 smakar ju fågel. Man kan bara gratulera. Har för mig att Mensa-gränsen(!) är 140.
Beroende på vad jag själv får så återkommer jag i frågan.

Alex Schulman. Enligt min åsikt är hans betydelse för mänskligheten ungefär lika stor som min kunskap om den grönläppade musslan, dvs jag vet att den finns....

Malin sa...

Var rätt säker på att jag skulle få ett lägre resultat än vad du fick och jag är helnöjd med mitt resultat, 117. Ska putsa på vissa bitar. Är dock riktigt nöjd med minnesdelen som var min starka sida, där hade jag 127.

Windy sa...

Om jag har rätt för mig (och det har jag säkert eftersom jag är så OERHÖRT smart ...), så hade Mensa tidigare ett krav på minst 131 för att komma in. På senare tid har de ändrat sig och de har nu mage att påstå att olika IQ-test kan ge olika resultat. Därför har de nya intagningskrav. Nu räcker det att man tillhör de 2% bästa i deras egna IQ-test, sen får man lov att betala för att vara med i deras å-vad-smarta-vi-är-ryggdunkarklubb.

l.t. fisk sa...

Att du var smartare än de där människorna du räknar upp, det kunde jag sagt - och då känner jag dig ändå inte så där jättebra. Däremot vågar jag inte själv ta sådana test. Det skulle vara ett sådant fruktansvärt slag mot mitt högmod, att jag förmodlingen aldrig mer lyckats hasa mig fram under sängen.

modern urban crime environment sa...

Trots maximal uppladdning med gröt och annat så lyckades jag endast skrapa ihop 137 poäng vilket innebär att du är hela två pinnar smartare än jag. Detta besked ser jag som en gåva till dig som du nu kan leva på framöver. Vi ungdomar har helt enkelt inte samma kompetensbank som er, och med "er" menar jag ni i den gyllene medelåldern.
Schulman var jag inte så rädd för...

Pibe sa...

Vilken smartass-blogg. Jag hamnade på 122, bättre än 92% av populationen enligt testet, och ändå är man en medelmåtta här.
Jag kom på i slutet att jag så klart skulle säga siffrorna högt i den där hemska minnesdelen, det gick lättare då.

XRob sa...

Hey!! :-D Hade missat det här inlägget, ska genast sätta min hjärna i hårdträning!